Festivalcentrum

Elk goed festival heeft volgens ons nood aan sfeer en dynamiek.

Daarom hebben we het festivalcentrum tot het bruisende middelpunt van onze acties gemaakt. Er is onze citatenmuur (die zich over het hele festivalcentrum heeft verspreid), de conversatiemenu’s, de nabesprekingen, de vraagkaarten, de ontvoeringen en de film. (Meer uitleg hierover vind je bij de ontmoetingen.)

Maar daar stopt het niet: het festivalcentrum wordt bevolkt door onze PAZ-hosts, herkenbaar aan hun PAZ-schoudertas. Zij geven je informatie, nodigen je uit voor onze acties, proberen je te ontvoeren, gaan achter jouw mening aan en staan je met de glimlach te woord.
De PAZ-hosts zijn in het Kaaitheater op 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11 en 12/9.
Je vindt ons soms ook in BRONKS (want we gaan af en toe op verplaatsing met onze activiteiten): op 10, 11 en 12/9.

En daarmee is het nog niet gedaan! We hebben een aantal acts uitgenodigd om voor de aanvang van de voorstelling het festivalcentrum tot leven te brengen. Aanschuiven voor de ticketbalie krijgt net dat tikkeltje meer! We vonden het daarbij heel belangrijk om toegankelijke projecten te kiezen, die ook de toevallige passant goesting in podiumkunsten willen geven. Want daar draait het ons allemaal om: meer mensen een rijkere kunstervaring bieden!

> Check de blog en festivalkrant voor het programma.