Wat nu?

Het Theaterfestival is een dikke maand geleden geëindigd en Publiek Aan Zet kijkt terug. We hadden een zalige ervaring, leerden veel bij en kregen mooie reacties. Het was vooral fijn om te zien hoe onze acties uitgevoerd werden en hoe deze overkwamen bij het publiek. Maar Publiek Aan Zet kijkt niet alleen terug, we kijken ook vooruit! “Wat nu?” was een vraag die enkele paz’ers zich stelden. Wij hadden niet het gevoel dat onze taak helemaal volbracht was. We vroeger ons af wat er ging gebeuren met het resultaat van onze inspanningen. Vorige week zondag kwamen we samen voor een brainstorm gekoppeld aan ons geweldig Chinees diner als afsluiting van het project. Uit deze vergadering kwam het idee om een inspiratieboekje te maken. Een tool, een werkinstrument dat organisaties en gezelschappen in de theatersector naar eigen believen kunnen gebruiken …  Spannend! Meer hierover weldra!