PAZ programmeert : My Number Ones – Leen De Graeve

De werkgroep programmeren heeft lang en hard gewerkt om ervoor te zorgen dat aanschuiven aan de ticketbalie toch net dat tikkeltje meer krijgt. Zij nodigen een aantal acts uit om het festivalcentrum tot leven te brengen. Ze hebben gekozen voor toegankelijke projecten, die ook de toevallige passant goesting in podiumkunsten willen geven.

My Number Ones : 12 september, 18 uur en 20 uur
In “my number ones” onderzoekt Leen De Graeve haar leven aan de hand van popliedjes, die je zelf kan aanvragen. Leen is een creatieve duizendpoot. Naast actrice is ze theaterwetenschapper en schrijfster. Zo publiceerde ze al onder meer in het literair tijdschrift De Revisor. ‘Als ik schrijf, laat ik mijn lichaam condenseren in woorden. Als ik theater maak, trek ik mijn lichaam uit de woorden’, vertelde ze aan De Revisor.

Copyright : Belbrinto
Copyright : Belbrinto