PAZ programmeert : De Auditie – Verona Verbakel

De werkgroep programmeren heeft lang en hard gewerkt om ervoor te zorgen dat aanschuiven aan de ticketbalie toch net dat tikkeltje meer krijgt. Zij nodigen een aantal acts uit om het festivalcentrum tot leven te brengen. Ze hebben gekozen voor toegankelijke projecten, die ook de toevallige passant goesting in podiumkunsten willen geven.

“De Auditie” : 11 september, 19 uur
In haar voorstelling “De Auditie” vertelt actrice Verona Verbakel het relaas over een actrice en haar talloze audities. Dit alles is gebaseerd op het leven van Verona. Ondanks dat ze nog maar 23 jaar is, doet ze al zo’n 10 jaar audities en met succes! Zo won ze samen met haar collega’s van Ontroerend Goed ‘The Stage Award for Acting Excellence’ op het Edinburgh Fringe Festival. Daarnaast is ze binnenkort te zien in haar eerste Hollywoodproductie ‘The Quiet Passion’. Reden genoeg om naar deze klepper te komen kijken!

Copyright : Ronny Wertelaers
Copyright : Ronny Wertelaers