Het Publiek heeft veel gezichten – Karolien

Ben jij benieuwd wie ons team maakt tot wat het is? In deze rubriek stellen we telkens één PAZ’er aan jullie voor. Vandaag voor jullie in de aanbieding : de eenentwintigjarige Karolien Segers uit Grobbendonk. Zij zet zich in voor zowel de werkgroep communicatie als de werkgroep ontmoetingen

Toen Karolien nog kind was, wilde ze eigenlijk Kim Clijsters, koorddanseres of dokter worden, maar ze heeft toch gekozen om journalistiek en theater-en filmwetenschappen te studeren.

Wanneer ze niet druk bezig is met werken voor Publiek Aan Zet hou ik me vooral bezig met het schrijven van artikels, columns en kortverhalen, lezen, naar het theater gaan en zingen onder de douche.    

Karolien is vrijwilliger geworden bij Publiek Aan Zet omdat ze op een andere manier wilde leren denken over theater.

Als zij om het even welke persoon, dood of levend, mee naar het Theaterfestival mocht nemen, zou dit een onbekende man/vrouw zijn omdat het haar heerlijk lijkt om een onbekende de magie van theater te laten ontdekken.

Naar dit moment tijdens het Theaterfestival kijkt Karolien het meest uit : “Ik kijk uit naar de State of the Youth tijdens de opening van het festival. Omdat er dan eindelijk eens naar de jongeren wordt geluisterd. ;)”