Het Publiek heeft veel gezichten – Shana

Ben jij benieuwd wie ons team maakt tot wat het is? In deze rubriek stellen we telkens één PAZ’er aan jullie voor. Deze keer is het de beurt aan Shana Gallon, geboren op 15 februari 1991 en Leuvenaar in hart en nieren. Shana deed het afgelopen half jaar stage bij Mooss / Publiek Aan Zet, maar zet zich ook nu nog steeds keihard in voor het project als lid van de werkgroep ontmoetingen.

10570410_10153963564440639_7116771264000747291_nToen ze klein was had ze geen flauw idee wat ze wilde worden, maar na een lange (lange!) zoektocht ontdekte ze dat ze mensen graag in contact wilde brengen met kunst- en cultuur. Daarom studeert ze nu kunst- en cultuurbemiddeling.

Wanneer Shana niet druk bezig is met werken voor Publiek Aan Zet houdt ze zich vooral bezig met studeren, werken in café Entrepot, vrijwilligerswerk doen voor Opek, koken & eten, sporten, rondkijken, tentoonstellingen bezoeken, koffie drinken, rommelmarkten en tweedehandswinkels afschuimen, dromen over verre reizen, … Maar voornamelijk gezelligheid opzoeken met vrienden en haar lief. 

Shana werd vrijwilliger bij Publiek Aan Zet omdat ze het een supertof project vindt. Als bijna afgestudeerde Kunst- en Cultuurbemiddelaar is het zeer relevant om eens te kijken wat anders kan in culturele organisaties. Kijken met een open blik is iets waar ze fan van is. En wie kan dat beter dan het publiek?

Als ze om het even welke persoon, dood of levend, mee naar het Theaterfestival mocht nemen, zou dit haar mama zijn omdat zij ook van theater en kunst in het algemeen houdt en zij het meeste van iedereen een avondje uit verdient!

Shana kijkt erg uit naar de voorstelling “Augustus ergens op de vlakte”. Ze heeft deze voorstelling nog niet gezien en heeft er veel goede dingen over gehoord. Voor de rest is ze gewoon super benieuwd naar alle reacties van mensen op onze PAZ-acties. Spannend!