Het publiek heeft veel gezichten – Karen

Ben jij benieuwd wie ons team maakt tot wat het is? In deze rubriek stellen we telkens één PAZ’er aan jullie voor. Muzikale duizendpoot Karen Schets is trots lid van zowel werkgroep ontmoetingen als programmeren . Ze is geboren op 23 maart 1993 en inwoner van Ternat. Maar ze brengt minstens evenveel tijd door in studentenstad Leuven, alsook Tienen, waar haar vriend woont.

1381777_10202362652693677_837136885_n

Als kind wilde ze eigenlijk schrijver, filosoof of componist worden, maar ze heeft toch voor een opleiding musicologie gekozen.

Wanneer ze niet druk bezig is met werken voor Publiek Aan Zet houdt Karen zich vooral bezig met voetballen en weggaan met haar vrienden.

Karen is vrijwilliger geworden bij Publiek Aan Zet omdat ze volledig achter het concept van publieksparticipatie en -bemiddeling staat.

Als zij om het even welke persoon, dood of levend, mee op uitstap naar het Theaterfestival mocht nemen, zou dat Nick Cave zijn, “omdat hij een fantastische muzikant is, die zich ook wel thuis voelt in het theaterleven. Hij schreef ooit het libretto van een opera.”

Naar dit moment tijdens het Theaterfestival kijkt Karen het meest uit : “De slotavond, al was het maar omdat we er pas op dat moment honderd procent zeker van kunnen zijn dat heel onze programmatie in de plooi is gevallen ;)”