Het Publiek heeft veel gezichten – Margot

Ben jij benieuwd wie ons team maakt tot wat het is? In deze rubriek stellen we telkens één PAZ’er aan jullie voor. We bijten de spits af met Margot Raymaekers, geboren op 27 februari 1993 en trotse inwoner van Leuven. Maar vooral :  een onmisbaar lid van de werkgroep reacties1979659_10202948571572007_1150376281_n

Vroeger wilde Margot eigenlijk graag zangeres, drummer, prinses of leerkracht worden, maar ondertussen heeft ze toch voor kunst- en cultuurbemiddelaar gekozen.

Wanneer ze niet druk aan het werk is voor Publiek Aan Zet, houdt ze zich voornamelijk bezig met sporten (zaalvoetbal), haar vrienden en familie, lezen, internetten en gewoon plezier maken. 

Margot heeft besloten mee te werken met Publiek Aan Zet omdat ze studente kunst- en cultuurbemiddeling is aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen.  “Ik leer graag veel bij over kunst en cultuur, de relatie tussen mensen en kunst en cultuur en hoe we dat op een creatieve manier naar de mensen brengen of omgekeerd. Dit gebeurt ook tijdens het Theaterfestival en daarom werk ik hier graag aan mee. Over theater zelf kende ik nog niet veel, maar daar is nu verandering in aan het komen. Door PAZ leer ik theater op verschillende manieren kennen en dat vind ik erg leuk!”

Als Margot eender welke persoon, dood of levend, mee op uitstap mocht nemen naar het Theaterfestival, zou ze kiezen voor haar papa, omdat die net zoals zij graag naar theatervoorstellingen en festivals gaat, maar ze het Theaterfestival nog nooit samen bezochten.

Naar dit moment tijdens het Theaterfestival kijkt ze het meest uit : “Ik kijk het meest uit naar het festival-gegeven dat wij zullen creëren op de Kaai. Bezoekers en voorbijgangers kunnen komen praten over theater, met een glaasje in de hand en met op de achtergrond een streep muziek. En dat allemaal in een gezellige sfeer!”