Jonge theatermaker? PAZ zoekt jou!

© Iris Verhoeyen © Iris Verhoeyen

Ben jij een jonge maker of ken jij gedreven podiumartiesten?

Wij zijn Publiek Aan Zet (PAZ) en verzorgen een omkadering voor Het Theaterfestival. Tijdens het festival (3-13/09) voorzien wij toonmomenten voor jonge makers in het festivalcentrum. Voorlopig is alles mogelijk, al moeten de voorstellingen binnen een beperkt technisch kader gebeuren, aangezien het op straat zal plaatsvinden.

We willen deze toonmomenten gratis aanbieden aan het publiek om nieuwe mensen aan te trekken en het theatervirus te verspreiden. Hopelijk begrijpt u, aangezien wij ook vrijwilligers zijn, dat de budgetten beperkt zijn en dat het in de eerste plaats draait om gezien te worden. Op Het Theaterfestival zullen vele prominenten aanwezig zijn die op deze manier misschien uw werk zien. Wij voorzien catering, een kleine extra, de nodige promotie, een leuk publiek, professionele begeleiding en een plek voor uw voorstelling in ons apart festivalcentrum met een unieke sfeer.

Kennen jullie andere jonge makers op zoek naar een plaats om het beste van zichzelf te tonen, stuur deze oproep dan zeker door!

Wij kijken uit naar jullie voorstellen! Op basis van de kandidaturen stellen we een voorlopig programma samen en nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op.

Meer info: paz@mooss.org