De laatste rechte lijn in!

Nog een dikke maand en Het Theaterfestival gaat van start. Drie september wordt het Kaaitheater in Brussel tien dagen lang omgetoverd tot het centrum van theaterminnend Vlaanderen. Tijd voor Publiek Aan Zet om er dus extra hard in te vliegen! Waar draait het allemaal om? Om jullie en ons, het publiek! De stem van het publiek telt en er mag, moet zelfs, naar geluisterd worden. Want het publiek is de drijvende kracht achter elke voorstelling. Het publiek maakt of kraakt elk kunstwerk. Wij financieren, appreciëren, applaudisseren.

De verschillende PAZ-werkgroepen zaten niet stil en leggen nu de laatste hand aan hun projecten. Een breed publiek kennis laten maken met kunst en cultuur, de drempel verlagen, jonge makers een kans geven om hun kunnen te tonen – dat is wat we proberen te bereiken! Niet alleen tijdens dit festival maar ook tijdens de volgende edities.

De werkgroep ontmoetingen probeert de brug tussen theatermakers en publiek een beetje kleiner te maken door je onder andere een blik achter de schermen te geven.

Wil jij je stem laten horen? Over de voorstellingen, maar ook over de organisatie van het festival? Dan moet je bij de werkgroep reacties zijn.

De werkgroep programmeren wil jonge makers een platform bieden waarop zij hun kunsten (misschien wel voor het eerst) aan een breed publiek kunnen laten zien.

En de werkgroep communicatie zorgt ervoor dat iedereen weet wat wij bij PAZ zoal bekokstoven!

Nieuwsgierig? Blijf zeker onze blog in het oog houden en graag tot op Het Theaterfestival!