Wie is de jury van Het Theaterfestival ?

(c) Iris Verhoeyen
(c) Iris Verhoeyen
(c) Iris Verhoeyen
(c) Iris Verhoeyen

Wie is de jury van Het Theaterfestival? En wat denken zij over de ideeën van Publiek Aan Zet? We legden onze ideeën voor aan drie juryleden van Het Theaterfestival.

Een stevige confrontatie werd het, lekker kritisch zoals we het van theatercritici mochten verwachten. Want is het niet al geprobeerd de buurt te betrekken? En wat met kwaliteit als je laagdrempelig wil zijn? Maar constructief ook, meedenkend.

Toch ook wel benieuwd zijn ze naar het resultaat van ons werk. Wij ook naar dat van hen! Op dit moment legt de jury namelijk de laatste hand aan de selectie van voorstellingen die zullen geprogrammeerd staan op Het Theaterfestival 2015.

Afspraak in september op Het Theaterfestival in Brussel!

Merci Johan Thielemans, Els Van Steenberghe en Liv Laveyne voor het fijne gesprek.

 

(c) Iris Verhoeyen
(c) Iris Verhoeyen